FRANCOUZSKÝ STYL A KVALITA PROVĚŘENÁ ČASEM

Společnost Brandt, založená ve Francii, se pyšní bohatou historií sahající až do roku 1924. Soustředí se na inovace a kvalitu svých produktů. Je průkopníkem mnoha technologií a inovací, jež zjednodušily každodenní život milionům domácností po celém světě a které postupně přijali i další výrobci.

MAXIMÁLNÍ CIT PRO DETAIL A RAFINOVANOST

Moderní a spolehlivé spotřebiče Brandt jsou navrženy s maximálním citem pro detail, funkčnost a estetiku. Každý prvek je promyšlen tak, aby uživateli poskytl nejen špičkový výkon, ale i maximální komfort při každodenním používání. Rafinovanost designu a chytré technologie se zde spojují v dokonalou harmonii.

TROUBY

V troubách Brandt najdete automatické pečící programy, pečení s podporou páry, nebo pyrolytické samočištění. Specialitou Brandt je Omega gril pro perfektní zapékání nebo Quattro system pro naprosto rovnoměrný rozvod tepla. Vychutnejte si ten rozdíl!

INDUKČNÍ DESKY

Indukční desky Brandt disponují nepřekonatelným výkonem a rychlostí. Jsou zároveň nejbezpečnější na trhu. Variabilní varná plocha horiZone se přizpůsobí každému tvaru nádobí a Brandt induktory zajistí perfektně rovnoměrnou přípravu na celém povrchu nádoby.

TECHNOLOGIE BRANDT

Trouby Brandt vynikají kombinací špičkových technologií a důrazu na maximální pohodlí při vaření i údržbě. Mezi klíčové přednosti patří pyrolytické čištění, které zajišťuje bezpracné odstranění nečistot, a funkce Auto Cook u vybraných modelů pro snadnou přípravu pokrmů. Systém Quattro Pulse zaručuje rovnoměrnou cirkulaci horkého vzduchu, zatímco Omega gril se postará o dokonale křupavé zapečení. Praktický kulinářský průvodce pomůže i méně zkušeným kuchařům dosáhnout skvělých výsledků. Velký objem trouby 73 l pak poskytuje dostatek prostoru i pro přípravu vícechodových jídel.

QUATTRO PULSE

Nový způsob distribuce horkého vzduchu zajišťuje rovnoměrnou teplotu v celém prostoru trouby. Tato metoda funguje tak, že vzduch je nasáván ventilátorem, ohříván, a poté rozfukován zpět do trouby prostřednictvím čtyř vývodů umístěných v rozích zadní stěny. Tento proces umožňuje dokonalé pečení různých druhů pečiva a cukroví na několika úrovních trouby najednou, s garantovanou
rovnoměrnou propečeností na jakékoli úrovni.

PYROLYTICKÉ ČIŠTĚNÍ TROUBY

S pyrolytickou troubou se zbavíte problémů s čištěním jednou provždy. Stačí zvolit režim čištění v závislosti na stupni znečištění a trouba už se o vše postará. Během pyrolýzy se trouba zahřeje na vysokou teplotu až 500 °C a spálí veškeré nečistoty a mastonotu na popel, který snadno odstraníte obyčejným vlhkým hadříkem.

VARNÁ PLOCHA HORIZONE

Varná plocha horiZone od Brandt s rozměry 40 x 23 cm patří k nejpokročilejším varným zónám dostupným na trhu. Díky horiZone ploše můžete zvolit buď jednu rozsáhlou varnou zónu, nebo dvě oddělené zóny. Umožňuje vaření v jak velkých, tak i v několika menších nádobách s konstantním výkonem.

ULTRA BOOST

Technolgie Ultra Boost umožňuje krátkodobé velmi
intenzivní navýšení výkonu varné zóny u indukčních
desek Brandt (zásluhou navýšení výkonu induktoru z
2800 W na 3600 W). Díky technologii Ultra Boost jsou varné desky Brandt až o 37% rychlejší než indukční desky konkurence a stávají se tak nejrychlejšími na současném trhu. Varné desky s Ultra Boost přivedou k varu 2 litry vodu již za 4 minuty a 30 sekund.